Sponsoring particulieren – Sponsorkliks

Help jij ook mee door ons gratis te sponsoren?

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Pandora Stichting, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bekijk het filmpje voor meer uitleg

Bezoek de SponsorKlikspagina van Pandora Stichting 

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Pandora Stichting ontvangt hiervoor geld voor de Stichting.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Pandora Stichting.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Pandora Stichting ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Pandora Stichting. Voor jou een kleine moeite, voor Pandora Stichting zijn het directe inkomsten. Je kunt ook op het Sponsor Kliks logo klikken

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Pandora Stichting. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Pandora Stichting hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Pandora Stichting weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Pandora Stichting is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Pandora Stichting niets op.

 

Contactformulier Esther

    Kom je er niet uit? Heb je een hulpvraag? Ik help je graag 😊
    Laat je gegevens achter en ons streven is om binnen een dag contact met je op te nemen, hoor je niets... ? Vergeet dan niet om je spambox te controleren... Alvast bedankt.