Update! Ondeugende Foxy heeft haar gouden mandje gevonden!! Jippie!

Nederland, 13 september 2023

Och jeetje wat een pech voor onze FOXY/URSULA….
Eindelijk een lief baasje gevonden en dan wordt haar baasje ziek…
En flink ook niet…
Met zeer veel verdriet moest ze ons vertellen dat ze de zorg van Foxy niet meer op zich kan nemen en is het meiske terug bij haar lieve opvang..
Dan met nieuwe moed weer opnieuw gaan zoeken en dat zal lukken want Fox is zo’n leuk vosje!!
Ze is ongeveer 2-2.5 jaar en een leuk kleiner formaatje.
Foxy is goed met andere honden maar aan de lijn kan ze reactief op andere honden reageren.
Ze is dol op grotere honden!
Ook top met katten, kippen enz.
Mag Foxy een nieuwe kans op een gouden mandje krijgen?

Nederland, 15 juli 2023

Aanschouw het wonder van liefde!! ❤️
Onze URSULA, aka FOXY is nu 2 weken in Nederland en wow, wat een verschil met dat stumpertje aan de ketting in Roemenie!!
Lees wat haar lieve foster over dit mooie parmantige dametje schrijft;
“Dit lieve meisje heeft mij tot in het diepst van mijn ziel geraakt. Toen we in Roemenië waren stond ze daar vastgebonden aan een ketting in de brandende zon. Het lot wat zovelen treft in Roemenië. Toen we kwamen aanlopen, klampte ze zich letterlijk vast aan mijn been. Hoe kon ik haar niet zien. En dan te horen krijgen dat als ze voor het einde van de week niet weg was ze opgehangen zou worden, samen met haar pups. Gelukkig hebben we dat weten te voorkomen en ligt ze nu heerlijk veilig bij mij thuis op de bank, ook haar lieve pups zijn veilig bij onze lieve non.
Foxy, wat een bijzonder hondje. Ze heeft het uiterlijk van een vosje maar het karakter is puur goud. Ze is nu 2 weken in Nederland en ach wat ben ik trots op haar, ze moet nog veel leren – je leert nl niet zoveel aan de ketting – maar wat doet ze het al goed. Andere honden zijn in het begin wat spannend, maar al snel leuke speelmaatjes. Lopen aan de riem, is nog niet perfect, maar gaat steeds beter. Ik loop voornamelijk nog op de rustige momenten, omdat ze fietsen, scooters etc niet gewend is. Ze houdt enorm van aandacht en knuffelen. Ze is lief voor mensen en kinderen. Ze kan ook met katten en andere honden, maar ik denk dat je haar het gelukkigst maakt als ze onverdeeld alle aandacht alleen krijgt. Ze heeft wel een jachtinstinct waar het kleine knaagdieren betreft, mijn kippen laat ze met rust, cavia en konijn gaat ze achteraan. Ze is zo slim en leert zo snel. Het is een klein hondje ongeveer een kilo of 10. Mensen ik kan niet anders zeggen dan dat dit meisje fantastisch is, een lot uit de loterij is. Ben jij op zoek naar een maatje voor je leven, geef deze lieve, schoonheid dan een kans.”
Grandioos toch he! ❤️❤️❤️

Roemenië, 12 juni 2023

Vlakbij het klooster waar de lieve engel-non met moeite haar fosterhondjes verzorgt leven in een tuin drie meiskes in erbarmelijke omstandigheden…
Moeder URSULA (2.5 jaar) en haar dochters Diana en Maria (1 jaar oud) leven bij een verschrikkelijke baas die ze zo zat is dat hij dreigt ze op te hangen… En geloof me, dat doet hij….
Ze leven daar met amper tot geen beschutting tegen weer en wind, hebben groen of geen water en amper eten….
De lieve non gaat hun elke dag wat brengen terwijl zij zelf ook niks heeft…
De tijd dringt dus voor deze lieve meiskes!!
Zoals je ziet zijn ze niet groot, klein tot kleine middelmaatjes…
Ik zoek baasjes! Of desnoods opvang!! Want ik wil niet dat deze meisjes een gruwelijk dood tegemoet gaan…….
Ze zijn alle 3 zoooooo lief en sociaal!!
Please, adopteer jij een van hun asjeblieft? 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Voor meer informatie vul dan gauw het contactformulier in. 😊