Roemenië, 15 April 2024

De oude dame had meer dan 10 katten, toen we erachter kwamen, was het te laat voor 4, omdat de dame toen ook 30 honden had, hebben ze 4 van de katten een spuit gegeven. Gelukkig konden we de andere 6 redden. Ze leefden in onmenselijke omstandigheden. Er zijn foto’s van toen ik ze nam, en de plaats waar ze woonden. Ze bleven ruim 3 maanden bij ons in isolatie en met behandeling om er nu goed uit te zien en gezond te zijn.

Spot is extreem gek van aandacht en alles eromheen. Hij heeft het instinct om voor kittens te zorgen. Ik denk dat hij daarom ’s nachts bij Anna slaapt. Hij heeft vaak problemen met zijn tandvlees, waarbij 2 tanden zijn verwijderd, die ziek waren toen hij werd gevonden. Hij volgt al 2 jaar een speciaal dieet voor mondverzorging. maar af en toe eet hij ook normale brokken, maar letten we extra op zijn mondhygiëne, zodat hij geen problemen meer heeft. hij is ongeveer 4-4,5 jaar oud.

Zoals de meeste van jullie weten worden ze gevonden op straat.
We redden ze daar weg van allerlei gevaarlijke situaties.
Voordat de katten en kittens op de pagina worden geplaatst voor adoptie, worden ze eerst goed geobserveerd en gesocialiseerd.

Heeft u vragen? Stel ze gerust.
Wie heeft een liefdevol huisje voor 🍀 🍀Spot🍀 🍀

Voor meer informatie vul dan gauw het contactformulier in.😊

    Ik heb interesse en wil meer informatie

    Wat leuk dat je interesse hebt in deze kanjer. Laat je gegevens achter en ons streven is om binnen een dag contact met je op te nemen, hoor je niets... ? Vergeet dan niet om je spambox te controleren... Alvast bedankt.