Griekenland, 18 maart 2024

Rhea is een kat die door een vrijwilligster van ons op straat werd verzorgd en ze had last van haar mond. We zijn naar de dierenarts geweest, ze had stomatitis en rotte tanden. De slechte tanden werden verwijderd, er waren nog maar vier tanden over en ze kreeg een behandeling met antibiotica en cortisone voor de stomatitis. Het gaat nu heel goed met haar. De dierenarts vertelde ons dat het misschien niet permanent weggaat, maar soms weer terugkomt en dat ze antibiotica moet nemen als het terugkomt. Natuurlijk vinden wij dat dit haar niet mag weerhouden van een kans op adoptie, want ze is echt een geweldige kat en heel erg knuffelig. Ze is een volwassene, ongeveer 2 jaar oud, gesteriliseerd en gezond bevonden. Wat haar karakter betreft, ze kan goed overweg met andere katten, maar zou ook als alleenstaande kat gelukkig zijn. Ze is meer gehecht aan mensen en minder aan de andere katten, ze kan goed met ze samenleven, misschien een beetje slaan als ze haar eten willen eten, maar ze is echt verliefd meer gehecht aan mensen. Ze kan urenlang rond je benen draaien voor aandacht.

 

Pandora cat rescue zorgt o.m. voor:

 • vaccinaties volgens het internationaal aanbevolen vaccinatieschema (rabiës, kattenziekte en niesziekte
 • bloedtest op FelV en FIV (op 6 maand accuraat)
 • chip en Europees paspoort
 • anti parasitaire behandelingen
 • sterilisatie/castratie
 • controle door de dierenarts;
 • douanedocumenten en transport over land door ons geregeld
 • aankomst in België (of Nederland)

Katten die reizen zullen dus zoals hierboven omschreven helemaal in orde zijn voor ze met de bus mee vertrekken naar hun liefdevolle huisje.

Wie adopteert Rhea? 🍀🙏

Voor meer informatie vul dan gauw het contactformulier in. 😊

  Ik heb interesse en wil meer informatie

  Wat leuk dat je interesse hebt in deze kanjer. Laat je gegevens achter en ons streven is om binnen een dag contact met je op te nemen, hoor je niets... ? Vergeet dan niet om je spambox te controleren... Alvast bedankt.