Nederland, 5 januari 2024

Voor de prachtige RAYA, voorheen Kira, gaan we op zoek naar een beter passend mandje!
Attentie! Voordat iedereen spontaan smelt voor een prachtig koppie, lees de hele beschrijving!! Raya is ook geen klein hondje!
Goed lezen!!
Dit is de eerlijke beschrijving van Raya, door haar lieve baasjes geschreven;
“Hoi, ik ben Raya. Ik ben een (kruising?) Mioritic Roemeense herder. Mijn baasjes zijn op zoek naar een gouden mandje voor mij omdat ik hier niet goed op mijn plekje ben. Ik ben een hele lieve hond, en krijg het liefst de hele dag aandacht en knuffels. Ik kan ook wel even alleen zijn hoor, maar geen uren achter elkaar. Ik heb 2 gehoorzaamheidscursussen gevolgd en daar leerde ik heel snel. Ik vond het ook leuk om te doen, ik ben graag samen met je bezig. Ik hoor jullie denken, waarom moet ik dan verhuizen? Nou, dat zal ik vertellen. Er wonen hier nog meer dieren, katten en andere honden. En dat zorgt ervoor dat ik regelmatig overprikkeld raak en achter de katten aan ga jagen. En dat vinden de andere honden dan weer een leuk spelletje, maar de katten natuurlijk niet echt… mijn baasjes hebben al van alles geprobeerd, maar ik ben gewoon geen match met katten. Hier woont ook best een grote roedel honden, en dat is ook wat veel voor mij. Daardoor kan ik soms, zomaar uit het niks, een van de andere honden aanvliegen. Beter zou ik wonen in een rustig huishouden met 1 of 2 volwassen mensen, liever geen kleine kinderen en geen andere dieren. Tijdens het wandelen ben ik naar andere honden niet agressief en als ik weet dat ik wat lekkers krijg, kom ik snel als je me roept. Ik kan ook loslopen. Wel is het soms oppassen met vreemde mensen in huis. Ik ben behoorlijk territoriaal en verdedig mijn territorium met de tanden. Mensen die vaker geweest zijn, doe ik niks en als je me rustig introduceert en er zelf bij blijft, gebeurt er ook niks. Hier komt vaker een oppasoma en die heb ik nog nooit wat gedaan. Maar als iemand echt nieuw is en je laat hem/haar in mijn ruimte, dan zwaait er wat… Oh, en ik heb ook de gewoonte om op het aanrecht te kijken of er nog wat te eten is. Een gesloten keuken of een heel opgeruimd aanrecht is dus wel een must 😉 Tot slot is er nog iets wat je weten moet over mijn gezondheid: die was niet zo goed, ik had heupdysplasie en was behoorlijk allergisch voor van alles en nog wat (geloof het of niet, ook voor katten 😱😱) maar die problemen zijn allemaal opgelost. Mijn beide heupkoppen zijn verwijderd en daar ben ik van gerevalideerd. Ik kan weer rennen, springen, gek doen, alles zonder pijn. Ook de allergie is opgelost, daar heb ik prikjes voor gehad en nu heb ik geen jeuk en rare plekken meer. Dus ik was niet zo gezond, maar nu ben ik tiptop in orde en helemaal klaar voor mijn nieuwe baasje. Word jij helemaal warm van mijn verhaaltje en denk je dat wij een match kunnen zijn? Stuur dan een berichtje naar mijn baasje en kom eens met me kennismaken.”
Denk jij dat je na alles goed gelezen te hebben dat jij weet wat deze mooie mop nodig heeft en wil je haar die kans geven?

Voor meer informatie vul dan gauw het contactformulier in. 😊

    Ik heb interesse en wil meer informatie

    Wat leuk dat je interesse hebt in deze kanjer. 
    Laat je gegevens achter en ons streven is om binnen een dag contact met je op te nemen.
    HOOR JE NIETS... ? Vergeet dan niet om je SPAMBOX te controleren...
    Stuur je liever een berichtje via Whatsapp, dat kan natuurlijk ook op 06 81 27 14 78, we willen uw wel vragen om whatsapp te gebruiken en niet te bellen, we zijn niet altijd in de gelegenheid om meteen op te nemen. Alvast bedankt.