Roemenië, 15 April 2024

De oude dame had meer dan 10 katten, toen we erachter kwamen, was het te laat voor 4, omdat de dame toen ook 30 honden had, hebben ze 4 van de katten een spuit gegeven. Gelukkig konden we de andere 6 redden. Ze leefden in onmenselijke omstandigheden. Er zijn foto’s van toen ik ze nam, en de plaats waar ze woonden. Ze bleven ruim 3 maanden bij ons in isolatie en met behandeling om er nu goed uit te zien en gezond te zijn.

Pistachio heeft iemand nodig met geduld. Hij is als kitten getraumatiseerd. Terwijl hij in quarantaine zat en ik hem elke dag aaide en in mijn armen hield, was hij vriendelijk, timide en miauwde toen hij zijn naam hoorde. Nu hij op de andere locatie is en we elkaar minder zien is hij helaas wat bang voor mensen. Je kunt hem vasthouden als hij in de mand zit, maar hij komt niet meer zoals voorheen als ik hem roep. Hij is blij als hij honden ziet en komt naar hen of de andere katten toe, maar hij heeft geen haast meer om naar mensen te komen. Pistachio zoekt dus een wat rustiger huis met mensen die geduld met hem hebben. Hij is 3-3,5 jaar oud.

 

Zoals de meeste van jullie weten worden ze gevonden op straat.
We redden ze daar weg van allerlei gevaarlijke situaties.
Voordat de katten en kittens op de pagina worden geplaatst voor adoptie, worden ze eerst goed geobserveerd en gesocialiseerd.

Heeft u vragen? Stel ze gerust.
Wie heeft een liefdevol huisje voor 🍀 🍀Pistachio🍀 🍀

Voor meer informatie vul dan gauw het contactformulier in.😊

    Ik heb interesse en wil meer informatie

    Wat leuk dat je interesse hebt in deze kanjer. Laat je gegevens achter en ons streven is om binnen een dag contact met je op te nemen, hoor je niets... ? Vergeet dan niet om je spambox te controleren... Alvast bedankt.