YEAH, IK HEB MIJN GOUDEN MANDJE GEVONDEN!

1 augustus 2022
Deze keer doe ik het andersom!
Ik ga van verleden naar heden zodat jullie de machtige transformatie van 3 geweldige honden kunnen zien en onder welke omstandigheden ze moesten leven…. Roemenië is hard voor dieren..
LOLA is gewoon een MACH-TI-GE grote mama van ongeveer 7-8 jaar en hoe zijn haar laatst overgebleven pupjes in leven heeft weten te houden, zeker de kleine Pearl met haar enorme probleem, is een wonder te noemen! Lola heeft veel ervaring met het moeder zijn.. God weet hoeveel pupjes ze ooit heeft groot gebracht..
Maar scroll verder door de foto’s en je ziet wat er is gebeurd! OMG wat een verschil!!! Stumpertje PEARL is uitgegroeid tot een geweldig prachtige puber van nu een maand of 7 en zus BEA is ook een geweldig dier!! Ze loopt nu normaal!! Wow..
Ze hebben beiden het supertastische karakter van Lola die echt de meest zachte en lieve hond op de wereld is!
Lola heeft hartworm waar ze nu voor behandeld wordt en mag over een tijdje ook reizen. Haar geweldige kinderen zijn klaar!
Mag een van deze geweldige dieren bij jou haar grote gouden mand vinden?
Ik beloof je, ze zijn echt hun gewicht dubbel in goud waard!
Als ik er toch niet al 6 had… En dat meen ik serieus…

Voor meer informatie vul dan gauw het contactformulier in.😊

Deze video’s moeten jullie echt echt allemaal bekijken!!!!
Zie hier; de ultieme dankbaarheid van een geredde mama en haar twee pups!!
Miljaar zeg… Als ik niet toch al zelf 6 honden had…
Mama LOLA en haar beide dochters PEARL en BEA kan ik niet anders omschrijven dan het levende bewijs van de dankbaarheid en liefde van een straathond die gered is!!
Ondanks haar al wat oudere leeftijd heeft Lola nog volop levensvreugde! Dochter Pearl heeft het grandioos zwaar gehad als misvormde baby en zie die witte parel nu eens!
Bea heeft zowel haar mama als haar zusje door dik en dun gesteund! Een dier met zoveel compassie, ongelofelijk!!!
Ga niet aan hun voorbij asjeblieft… Maak goed wat andere mensen hun aan gedaan hebben en geef hun een grandioos thuis!

Voor meer informatie vul dan gauw het contactformulier in.😊

Het breekt mijn hart voor lieve zusjes BEA en PEARL..
Hun mama heeft inmiddels een fantastisch thuis gevonden! Maar beide dochters, nu bijna 1 jaar oud, wachten nog steeds..
En het zijn zulke grandioos lieve meiden!!
Goudklompen hoor!!
In een ideale wereld zouden ze het liefst bij mekaar blijven (Bea heeft zo goed gezorgd voor zusje Pearl toen ze nog baby’s waren) maar ik ben ook al blij als ze individueel geadopteerd zouden worden..

Voor meer informatie vul dan gauw het contactformulier in.😊

Brief van onze lieve Saar/Lola, voor jullie allemaal ❤️
En daaronder de brief van haar lieve baasjes!
Lieve mensen in Nederland en België,
Ik wil me graag even voorstellen!
Mijn naam is Saartje, vroeger heette ik Lola en woonde ik op straat in Roemenië.
Ik ben geadopteerd door een superlieve familie en we zijn echt dol op mekaar!
Mijn gedachtes gaan echter vaak terug naar mijn beide kinderen die ik helaas achter heb moeten laten in Roemenië… Mijn twee dochters die ik vele maanden beschermd heb tegen de gevaren op straat. Mijn speciale dochter PEARL die amper kon lopen door het slechte eten wat ik op een goeie dag kon vinden. Haar lieve zusje BEA en ik spaarden eten uit onze mond om voor Pearl te zorgen.
We hebben maanden overleefd voordat we gered werden door een lieve familie in Roemenië en daar kreeg Pearl goed eten en is ze helemaal beter geworden.
Een lieve dame in Nederland is begonnen met baasjes zoeken en wonder boven wonder was ik als eerste aan de beurt! Dolgelukkig en dankbaar met dit nieuwe leven ben ik!
Maar mijn beide dochters wachten nog steeds….
Mijn lieve baasje heeft foto’s en filmpjes gestuurd naar de dame in Nederland om te laten zien hoe geweldig ze me vinden, en we hopen van harte dat iemand ziet hoe ik ben en dat ik mijn dochters goed heb opgevoed, ze zijn net zo lief als ik!
Mijn hart bloedt te weten dat de koude winter eraan komt… Ik wens voor mijn lieve kinderen ook zo’n warme mand die ik heb…
Misschien dat mijn brief iemand gaat bereiken en misschien maken mijn kinderen dan ook een kans?
Ik gun het ze zo erg…
Lieve groetjes, Saar/Lola
Aan alle lieve mensen die dit lezen .. onze Lola (nu Saartje) is nu bijna 10 weken bij ons, wat een geweldig lieve hond is ze…echt!! Wij zeggen altijd een lot uit de loterij. Ze is heel zachtaardig en altijd blij om ons te zien. Ze is heel rustig van karakter, ligt overdag ontspannen te slapen, buiten spelen met ons vind ze ook zo fijn en lopen aan de lijn doet ze heel keurig ondanks dat wij haar dat niet hebben aangeleerd .. hoe dan??? gewoon omdat ze een geweldig lieve makkelijke hond is die zich heel makkelijk aanpast, tevreden is en vooral dankbaar. Knappe Saar van Vrijheid naar een huis met mensen waar voor haar natuurlijk alles nieuw is… niet meer op zoek naar eten voor jezelf en je pups, vers voer en water, een warm dak boven je hoofd, andere geluiden en dan ook nog een andere taal…dat ze zich zo geweldig aanpast zegt zoveel over haar karakter. Toppertje ben je en wij houden nu al zielsveel van Saartje. Saartje heeft ook twee bijzonder en lieve mooie dochters die het karakter van onze lieve Saar hebben. Wij hopen natuurlijk dat ook zij een eigen warme mandje mogen krijgen. Aan hun karakter kan het niet liggen. Mochten er mensen zijn die meer willen weten over Saartje en haar karakter dan zijn wij altijd bereid daar wat over te vertellen. Wij zijn in ieder geval heel erg gelukkig en dankbaar dat Saartje in ons leven is gekomen, hopelijk mogen Pearl en Bea snel ook iemand heel gelukkig maken

Voor meer informatie vul dan gauw het contactformulier in.😊