Update! Knappe Noodle heeft haar gouden mandje gevonden!! Jippie!

Nederland, 31 oktober 2023

Helaas moeten we voor de knappe NOODLE, voorheen Princess, op zoek naar een nieuw thuis..
Noodle is nu bijna 4 jaar oud en woont al 3 jaar bij een lief gezin in Amsterdam. Een jaar geleden hebben ze hun eerste kindje gekregen en dat wordt steeds moeilijker voor Noodle, ze vindt het kindje maar eng.. Aangezien ze op een appartement wonen is er weinig plaats voor arme Noodle om zich terug te trekken..
Dus hebben haar baasjes me gevraagd een ander plekje te zoeken zonder kleine kindjes.
Dit is wat ze vertellen over Noodle;
“Noodle is een lieve schat die ontzettend blij is met een warm thuis. Ze is een bijzonder mooi hondje dat bijna 3 jaar geleden naar Amsterdam kwam. Helaas, omdat haar warme nest een kindje erbij heeft gekregen, kan ze geen rust meer vinden op haar plek en zijn we verdrietig genoeg op zoek naar een thuis wat beter bij haar past.
Ze houdt heel erg van stokken, stoeien en rennen in het bos. Ze houdt helemaal niet van katten, onweer en vuurwerk.
Zoals veel honden heeft ook Noodle een rugzakje. Ze is een goed gesocialiseerde en zindelijke hond, die ontzettend veel van haar baasjes houdt en altijd bij je in de buurt is. Ze is beschermend, en daarom wat gevoeliger voor onbekendheden zoals geluid en vreemde mannen in huis. Uit enthousiasme en onzekerheid blaft ze, een plek met weinig prikkels zou daarom het fijnst voor haar zijn. Ze is goed getraind en nog altijd goed te trainen.
We houden ontzettend veel van haar, maar hopen voor haar een rustiger plekje te kunnen vinden met een baasje die genoeg tijd voor haar heeft.”
Denk jij dat je Noodle een plekje kunt geven zonder kleine kindjes?
Meer info in haar eerste post toen ze nog in Roemenië was;
Geef jij dit lieve meiske een kans?

Voor meer informatie vul dan gauw het contactformulier in. 😊