Update!! Het is gelukt!! Mars heeft een gouden prachtige mand gevonden!! Jipoieeee!!!

Roemenië, 15 december 2023

‼️Deze noodkreet uit Griekenland kon ik niet negeren! ‼️
Zoals de meesten van jullie al lang weten heb ik jaren geleden de bemiddeling van de grieken uit de shelter in Skydra overgedragen aan een vzw in Belgie, maar ik ken nog vele grieken die nog steeds na al die jaren in de shelter of bij fosters zitten.
Zo zal het verhaal van MARS en zijn broertjes en zusjes en hun dappere mama Zacharenia nooit meer uit mijn geheugen gaan…
Zacharenia en alle broertjes en zusjes van Mars hebben inmiddels hun gouden mandjes gevonden maar Mars heeft vette pech gehad..
Hij werd ziek als kleine baby en mocht toen naar de liefste foster in huis en hoefde niet meer in de kille shelter te blijven. Maar, adoptie bleef uit en Mars werd volwassen.
Daar bovenop kreeg hij ook nog eens hartworm, net zoals zijn mama had. Ook daar is hij helemaal van genezen maar zijn kansen op een eigen gouden mand waren inmiddels bijna nihil…
De afgelopen jaren hebben diverse stichtingen het geprobeerd, zonder succes…
Dus werd mijn hulp ingeroepen en voor die lieve Mars maak ik graag weer een uitzondering!
Mars is een intens goeie lobbes, een goedzak in hart en nieren! Met een fantastisch gouden karakter! Geweldig met andere honden, met katten, met kinderen ook.
Inmiddels is de jongen 5.5 jaar oud en ik vind het dan ook wel eens tijd worden dat hij zijn eigen gouden mand gaat vinden!
Mars is een grotere middelmaat, supernetjes opgevoed door zijn lieve foster! Kan geen enkel minpunt over hem bedenken!
Maak jij zijn droom waar? Maak jij 2024 tot het jaar waar hij eindelijk de grote reis mag gaan beginnen?
Mag ik na alle mislukte pogingen nu deze schat een toekomst bieden? Ik beloof je, je zult er een makker voor het leven aan krijgen ❤️
Willen jullie me helpen met delen van deze lieve griek? Dat zou ontzettend helpen!

Voor meer informatie vul dan gauw het contactformulier in. 😊