YEAH, IK HEB MIJN GOUDEN MANDJE GEVONDEN!

Nederland, 20 maart 2023

LOUISA…..
Het oude meiske met zoveel pech in haar leven…. 😭
Louisa heeft de eerste 2 jaar van haar leven op straat gezworven en is in de shelter beland met haar pups. Daar heeft ze 3 jaar gewoond tot we uiteindelijk het goeie nieuws konden brengen dat een baasje was gevonden!
Maar 2 jaar heeft dat geluk mogen duren. Of ja geluk, daar zet ik nu mijn dikke vraagtekens bij.. Op vrijdag kregen we ineens het bericht dat Louisa PER DIRECT weg moest. NU!
Op onze vraag waarom kregen we een ijskoud antwoord; “ik krijg geen klik met haar, geen liefde…. Ben er klaar mee en ze moet vandaag nog weg anders….”
Onze broek zakte af…. Hoe dan? Na 2 jaar ineens dit???
Aangezien we vreesden dat zij erge dingen zou gaan doen met arme Louisa (denk aan uit de auto zetten of aan een boom binden) ben ik uiteraard meteen in de auto gestapt en naar Antwerpen gereden om haar op te halen.
Daar aangekomen kreeg ik een totaal ander mens voor me! Tranen met tuiten huilen en oh ik ga haar zo missen. ???
Allemaal schone schijn… Toneel…. Haar berichten in de chat waren duidelijk genoeg.. Ze was natuurlijk bang voor mijn reactie…
Ik heb er geen woorden meer aan vuil gemaakt. Hopeloze zaak..
Louisa was veilig en dat was het belangrijkste!!
Inmiddels is het meiske een paar dagen hier en echt serieus, hoe kun je nu NIET van haar houden!!
Ze is zo zacht, zo bescheiden, zo vriendelijk!! Nee ze is geen spontane enthousiaste hond, maar wel een schat die graag liefde en aandacht heeft! Ze dringt zichzelf nooit op, maar neemt graag mijn uitnodiging aan om te knuffelen en lekker samen op de bank te zitten! Ze is grandioos met al mijn honden en katten.
Bezoek? Wordt ook vriendelijk kwispelend begroet! Wandelen op straat? Voorbeeldig!!! Een zaligheid met haar te lopen!!! Zindelijk? Jaaaaaaaa 100%!
Louisa is nu 8 jaar oud en ik vind dat het tijd is dat ze nu eens eindelijk mag gaan genieten van een GOUDEN mand bij mensen die haar zeer zachte bescheiden karakter waarderen!
Ze is zooooo dankbaar! Dringt zichzelf nooit op maar geniet van alle aandacht en wandelingen.
Ze zou ideaal ook passen bij wat oudere mensen die nog van een wandelingetje houden. Ze is er compleet klaar voor!
We zoeken een thuis waar ze voor altijd gelukkig mag zijn?? 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Louisa is niet groot, ongeveer 45 cm schofthoogte. Ze is wel wat te dik dus moet een beetje op dieet 😇

Voor meer informatie vul dan gauw het contactformulier in. 😊