Nederland, 30 augustus 2021

In Roemenië is het zwerf dierenprobleem zeer groot. Met name honden hebben het heel zwaar.  Duizenden hebben geen tehuis, leven op straat, worden ziek, aangereden of krijgen puppy’s, waardoor er steeds meer komen.

Ze kan het niet vertellen maar haar ogen spreken boekdelen… Kleine mini-herder LOLY heeft veel meegemaakt… Niets goeds in de tijd  dat zij op deze nare wereld is… Wie weet wat men het meiske heeft aangedaan, maar hoe groot haar rugzak ook is, we kijken vooruit en leven in het NU!
Loly leeft ook in het nu, en heeft de demonen uit haar verleden nog bij zich maar die vervagen langzaam en zie welke wonderen met veel geduld, rust en liefde geschieden!! Langzaam maar zeker gaan haar oortjes omhoog, worden haar oogjes zachter en komt er rust in haar arme gekwetste lijfje en geneest de ziel!!
Loly wil vooruit! Wil het verleden achter zich laten en wil genieten van de mooie dingen die haar nu gebeuren!!
De veerkracht en wil van een gekwetste hond is enorm!!! Enorm respect!
Voor Loly zoek ik speciale mensen. Mensen zoals haar lieve foster nu die doorgaan met bouwen, met zaaien, met kleine beetjes water geven en de zaadjes laten ontkiemen. Om daarna de plantjes liefdevol te verzorgen tot ze uitgroeien en sterke wortels gaan krijgen! Ze is pas 1 jaar dus nog vol potentie!!
Speciale mensen, die ik waarschijnlijk met een lantaarntje moet gaan zoeken maar ze zijn er wel! Ergens!! Mensen met engelengeduld en een hondenhart vol begrip en liefde. Mensen die in het nu leven en niet alleen maar ocharme roepen maar die positief durven te bouwen, met vallen en opstaan! En onze Loly accepteren zoals ze is. Niet meer en niet minder!!

Ben jij al weg van haar?

Voor meer informatie vul dan gauw het contactformulier in.😊

    Ik heb interesse en wil meer informatie

    Wat leuk dat je interesse hebt in deze kanjer. 
    Laat je gegevens achter en ons streven is om binnen een dag contact met je op te nemen.
    HOOR JE NIETS... ? Vergeet dan niet om je SPAMBOX te controleren...
    Alvast bedankt.