Update! Mijn liefste Flori heeft haar gouden mandje gevonden! Jippie!!
Dankjewel meiske voor al je liefde en dankbaarheid de afgelopen maand. Voor altijd in mijn hart! ❤️❤️❤️

Roemenië, 30 juni 2023

En welke hond raakt me weer het diepste?
Juist! Een oudje! ❤️
FLORI is een van de parel-hondjes van de oude man die in zijn uppie met veel liefde zorgt voor meer dan 60 honden.
Zie de button “een parel in Roemenië”.
Een van de honden is Flori. Een lief oud klein middelmaat meiske van 10+ jaar oud en gewoon zoals elk oudje een goudstuk!!
Flori leeft nu sinds een maand of 2 in de puppyshelter van onze engel en houdt zich daar dapper staande, maar voor een oudje is de soms dolle puppy-kudde echt veel te veel…. Ze rennen over haar, duwen haar aan de kant voor aandacht en Flori verdraagt alles met veel geduld…
Op de laatste avond dat we in Roemenië waren hebben we fotoshoots gedaan van alle honden en ook Flori mocht lekker op het gras! Mijn lieve collega’s Nicole Jechalik en Vivien Ranaudo Dottorello van StreuneNicole JechalikvondVivien Ranaudo Dottorellooals je ziet!
Diezelfde avond zaten we laat nog op het terras bij onze engel en we hoorden Flori huilen, aan het hek krabben…. Ze had even ‘vrijheid’ op het gras mogen proeven en ze wilde meer!
Dit brak mijn hart, echt…. 💔💔💔
Op dat moment besloot ik, Flori komt naar mij!!!
Ze is nu in de bus en morgen komt ze aan en ik hoop dat iemand voor dit enorm lieve meiske mag gaan smelten want na een leven aan de ketting en alle ellende van 10 jaar verdient ze dit meer dan wie dan ook!!
Willen jullie haar delen asjeblieft?

Voor meer informatie vul dan gauw het contactformulier in. 😊