Griekenland, 18 maart 2024

Caroline,Albert en Stefani werden door een meisje gevonden nadat ze waren weggegooid toen ze pasgeboren waren, nog maar ongeveer zes dagen oud. Ze voedde ze op met de fles tot ze ongeveer 1 maand oud waren en bewaarde ze in de kapperszaak waar ze werkte. De katten konden daar natuurlijk niet blijven, zij kon ze niet houden en wilde dat ook niet. De volgende optie zou zijn om ze op straat te laten staan, maar kittens die zonder enige levenservaring met de fles zijn grootgebracht, konden niet op deze manier op straat worden gezet, het zou de dood betekenen en dat staan we niet toe. En dus kwamen ze naar ons. Albert en Caroline waren heel gezond en echte kittens, terwijl de derde, Stephani, de andere zus, klein van formaat was, de helft van die van hen. We maakten ons zorgen om haar gezondheid en ze had meer aandacht nodig en daarom nam Marina haar mee naar huis.. Wat Albert en Caroline betreft, het zijn super sociale kittens. Als ze bovenop je hoofd kunnen zitten, zullen ze dat ook doen. Ze zijn lief tegen iedereen, geweldig met alle andere katten en ik kan je niet vertellen hoeveel ze van mensen houden. Ze klimmen altijd op mij. Het zijn karakters die allebei op elkaar lijken. Nu zijn ze ongeveer 4 maanden oud. Ik denk dat ze elk gezin gelukkig zullen maken. Het zijn de kittens die aan je vastgeplakt zullen zijn.

 

Pandora cat rescue zorgt o.m. voor:

 • vaccinaties volgens het internationaal aanbevolen vaccinatieschema (rabiës, kattenziekte en niesziekte
 • bloedtest op FelV en FIV (op 6 maand accuraat)
 • chip en Europees paspoort
 • anti parasitaire behandelingen
 • sterilisatie/castratie
 • controle door de dierenarts;
 • douanedocumenten en transport over land door ons geregeld
 • aankomst in België (of Nederland)

Katten die reizen zullen dus zoals hierboven omschreven helemaal in orde zijn voor ze met de bus mee vertrekken naar hun liefdevolle huisje.
Wie adopteert Caroline?🍀🙏

Voor meer informatie vul dan gauw het contactformulier in. 😊

  Ik heb interesse en wil meer informatie

  Wat leuk dat je interesse hebt in deze kanjer. Laat je gegevens achter en ons streven is om binnen een dag contact met je op te nemen, hoor je niets... ? Vergeet dan niet om je spambox te controleren... Alvast bedankt.