Roemenië, 25 oktober 2023

Onze hulp werd gevraagd bij de herplaatsing van een echt triest geval…
Griekse BUNNY is nu 5 jaar oud en hij kwam 4 jaar geleden als pupje via een stichting die niet meer bestaat naar Nederland.
Dit gezin heeft hem als zielig bang trillend hoopje opgehaald bij een medewerker van de stichting. Op een bovenwoning bij nog twee blaffende grote honden zat het moppie in een hoek te bibberen.. In Griekenland was de mop ook al flink mishandeld door een man…
Het gezin heeft jarenlang hun uiterste best gedaan voor Bunny. Het diertje was (en is nog steeds eigenlijk) flink getraumatiseerd…
De situatie nu is kritiek… Moeder en oudste dochter trokken bij mij aan de bel..
Bunny lijdt erg onder het feit dat de man des huizes weinig begrip heeft voor de angsten van Bunny. De harde stem en het geïrriteerd zijn van zijn baas doen Bunny geen goed… Zeker gezien het verleden van hem.. Bunny is gewoon doodsbang voor hem….
Ook de jongste dochter kan niet met Bunny overweg (ze is autistisch) en dat geeft heel erg veel spanningen binnen het gezin, maar vooral bij Bunny die hier helaas gewoon echt niet op zijn plek zit…
Zijn leven is een aaneenschakeling van stress en angst….
In mijn beleving is Bunny een goeie hond met veel potentie! Een goeie hond die op een goeie plek nog heel ver kan komen!
Hij knuffelt graag, is dol op spelen, en heel loyaal als hij je eenmaal vertrouwt! Katten vind hij ook OK! En hij kent diverse commando’s.
Ik zoek voor arme Bunny een goeie plek, ervaren foster mag ook, bij het liefst een vrouw alleen, of bij een koppel met een hele lieve zachte man. Geen kleine kinderen, grotere kinderen die met honden om kunnen gaan kan best.
Bunny heeft in al zijn angst nog nooit gebeten en dat zegt me dat deze hond een lieverd is die gewoon ontzettend veel pech in zijn leven had… En hij verdient het om zonder angst en stress nog heel veel te kunnen leren want die potentie heeft hij absoluut!
Denk jij dat je deze mooie een leven zonder angst kunt geven en ben je in staat hem met onze hulp te begeleiden?
Voor meer informatie vul dan gauw het contactformulier in. 😊

    Ik heb interesse en wil meer informatie

    Wat leuk dat je interesse hebt in deze kanjer. 
    Laat je gegevens achter en ons streven is om binnen een dag contact met je op te nemen.
    HOOR JE NIETS... ? Vergeet dan niet om je SPAMBOX te controleren...
    Stuur je liever een berichtje via Whatsapp, dat kan natuurlijk ook op 06 81 27 14 78, we willen uw wel vragen om whatsapp te gebruiken en niet te bellen, we zijn niet altijd in de gelegenheid om meteen op te nemen. Alvast bedankt.