Update! Lieve Bailey heeft haar gouden mandje gevonden!! Jippie!

Nederland, 15 januari 2024

Allereerst, lees het HELE bericht! Bailey is GEEN KLEIN HONDJE!
Voor prachtige BAILEY, voorheen Afrodita, moeten we door omstandigheden helaas op zoek naar een lief nieuw baasje..
Baasje van Bailey is fysiek helaas niet meer in staat haar te geven wat ze nodig heeft.
Dit is wat haar baasje liefdevol over haar schrijft;
“Afgelopen februari ben ik gevallen waardoor ik schade aan mijn rug en been heb opgelopen, herstel gaat niet goed, sterker nog het lijkt alleen maar slechter te worden. Verbetering zit er voorlopig nog niet echt in sterker nog bij operaties komt er ook nog een revalidatietraject achteraan, duurt te lang.
Mijn probleem, Bailey onze gekke haarbal, moet het doen met een baasje die haar te weinig beweging kan geven, ik kan niet lang lopen, Bail is te sterk voor mij, trekt mij zo om, mijn benen zijn niet stabiel. Ik kan geen wandelingen in het bos etc maken. Ze wordt daardoor alleen ook verveelder en stouter in huis, en heel eerlijk ze lijkt ook steeds ongelukkiger te worden.
Voor wie Bail nog niet kent, ze is echt de leukste en liefste en kan ook echt wel stout zijn. Ze is gek op mensen, wordt blij van alle aandacht, vind onze katten in huis te leuk, ze wil heel graag met ze spelen ook al is die liefde niet geheel wederzijds. Ze is leergierig, zeker als je daar de tijd voor kan nemen. Ze is graag bij je, laat je lachen, Ze kan over het algemeen goed met andere honden, ook al heeft ze de laatste maanden meer problemen met andere teefjes. Ze kan prachtig rennen, ook al krijgt ze daar de kans nu niet voor. Ze is echt van ver gekomen. ze was een ongeleid projectiel, maar inmiddels een echte huishond, zindelijk zowel in huis als in de tuin, ze kan aan de lijn lopen, kent de commando’s, zit, af, geef poot en mand. Kom hier kent ze ook als ze niet een vlaag van Oostindisch doof heeft. Ze houd je sowieso in de gaten, je hoeft niet bang te zijn dat je haar kwijtraakt.
Al met al hebben wij Bail nu zo’n 3,5 jaar, ze is gesteriliseerd, ingeënt. Ze heeft wel een probleem, ze heeft artrose, waarschijnlijk door de verkeerde start die ze heeft gehad op straat. Ze doet het prima op medicatie, daarmee kan ze gewoon heel oud worden. Ik heb zelf een ziektekostenverzekering voor haar, wellicht is deze overdraagbaar.
Ben jij degene of ken je iemand die onze Bailey het gouden mandje kan geven? Iemand met tuin, of wat groter, ze is graag buiten. Laat het me weten, dan gaan we kijken of er een klik is.”
Bailey is ongeveer 4.5 jaar oud weegt ongeveer 30 kilo en schofthoogte is 65 cm. Dus geen kleintje!
Ze is ook top met kinderen en katten!

Voor meer informatie vul dan gauw het contactformulier in. 😊