Bedrijfslogo op de website

Om Pandora Stichting en al haar activiteiten te kunnen onderhouden, zijn wij op zoek naar bedrijven die zich als sponsor aan ons willen verbinden. Dit in ruil voor naamsvermelding op onze website. Alle donaties worden besteed aan hondenvoer, dierenartskosten, sterilisatieprojecten en verzorging in het algemeen.

Mocht u enthousiast geworden zijn en interesse hebben om sponsor partner van onze stichting te worden, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Als sponsor partner komt uw bedrijfsnaam of logo op het sponsor billboard (homepage) en sponsoroverzicht te staan en wordt desgewenst naar uw eigen website gelinkt.

  • Bedrijfsnaam / logo in sponsor billboard Homepage
  • Bedrijfsnaam / logo in sponsoroverzicht
  • Link naar uw eigen website

Sponsorbijdrage per kwartaal bedraagt € 150,-

Wist u dat deze giften voor u aftrekbaar zijn van de inkomsten en vennootschapsbelasting? Wij hebben namelijk een ANBI status.

 

 

Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI).

De belastingdienst heeft ons aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI).
Dat betekent voor u dat donaties aan onze stichting aftrekbaar zijn van de belasting.
Dat geldt voor een gewone gift of voor een periodieke schenking. Op de website van de Belastingdienst leest u meer.

Donateurs van een ANBI mogen hun (gewone) giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Om in aanmerking te komen voor de aftrek van periodieke giften, moeten de donateur en de ANBI de gift vastleggen in een overeenkomst. Wilt u een periodieke schenking vastleggen ten bate van Pandora Stichting, dan kunt u het formulier periodieke gift in geld van de Belastingdienst hier downloaden.
Als u het formulier heeft ingevuld, kunt u deze opsturen naar: Pandora Stichting – T.a.v. de penningmeester – Rembrandstraat 47 – 5991 GC Baarlo. Vervolgens zullen wij de overeenkomst verder invullen en ondertekenen en ontvangt u het exemplaar voor schenker van ons retour. Bewaar de overeenkomst bij uw administratie en voer de jaardonatie op bij je belastingaangifte. In januari ontvang je van ons ook een jaaropgave, inclusief het gedoneerde bedrag, het transactienummer en het RSIN/fiscaal nummer.

Waar je verder op moet letten.

Er geld een minimum donatiebedrag van 60 euro per kalenderjaar en het jaarlijkse vaste bedrag en de minimumlooptijd van 5 jaar zijn verplicht door de Belastingdienst. Als je inkomen buiten je schuld door omstandigheden vervalt, dan vervalt de schenkingsovereenkomst, deze vervalt ook automatisch als Pandora Stichting de ANBI-status verliest, of bij overlijden van de schenker. De schenkingsovereenkomst geldt vanaf het kalenderjaar van ondertekening. Donaties van voorgaande kalenderjaren tellen niet mee.

    Kom je er niet uit? Heb je een hulpvraag? Ik help je graag 😊
    Laat je gegevens achter en ons streven is om binnen een dag contact met je op te nemen, hoor je niets... ? Vergeet dan niet om je spambox te controleren... Alvast bedankt.